De tijd breekt weer aan om uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Past je verzekering nog bij je huidige situatie en bij je zorgbehoefte? En weet je wat de belangrijkste wijzigingen in de zorg zijn? Belangrijke vragen waar wij je graag mee verder helpen. Wij nodigen je daarom graag uit voor onze informatieve avonden in november en december over zorg en gezondheid.

Programma
Na een kopje koffie of thee wordt je welkom geheten en door een Univé-adviseur op de hoogte gebracht van wijzigingen in de zorgverzekering. Wat verandert er precies? Wat betekent dit voor jouw? Daarna is er een lokale externe spreker aanwezig die vertelt over een relevant onderwerp. De sprekers verschillen per locatie. Zo is er bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een notaris die vertelt over een levenstestament, een adviseur over gezond eten en een mantelzorgmakelaar. 

In Roden is mantelzorgmakelaar Nancy Bekkering de gastspreker. Zij wil graag zorgen voor een balans tussen zorg, privé en werk bij mensen die zorgen voor een naaste. Samen met de mantelzorger brengt ze in beeld waar er knelpunten zijn. Dit kan zijn op het gebied van zorg, arbeid, inkomen, wonen, welzijn en recht. Als onafhankelijk mantelzorgmakelaar heeft ze kennis van deze beleidsterreinen en weet ze de wegen te bewandelen.

Het programma voor elke avond ziet er als volgt uit:
18.45-19.00 uur: Inloop met koffie en thee
19.00-19.15 uur: Welkom
19.15-19.45 uur: Presentatie Univé
19.45-20.05 uur: Pauze
20.05-21.15 uur: Presentatie Nancy Bekkering
21.15-21.20 uur: Afsluiting en napraten onder het genot van een hapje en drankje

Locatie: Winkel Unive, Heerestraat 82, Roden

Aanmelden

Wil je bij een of bij meerdere avonden aanwezig zijn? Klik dan op onderstaande button ‘Aanmelden’. Er opent zich dan een nieuw venster waarin je een aantal gegevens in dient te vullen. Daarna ontvang je een bevestigingsmail van ons. Je mag ook een introducee meenemen (deze persoon hoeft geen klant van Univé te zijn). Als je hier gebruik van wilt maken, dan kun je dit bij uw aanmelding doorgeven. Indien je bij meerdere avonden aanwezig wil zijn, dien je je per avond apart aan te melden.

Afspraak maken
Heb je specifieke vragen over je zorgverzekering? Dan kun je een afspraak maken met een van de adviseurs die aanwezig zijn bij de informatieve avonden. Ook kun je op werkdagen langskomen in een van onze winkels of contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Vragen
Heb je naar aanleiding van deze e-mail nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0592-367111 of door een e-mail te sturen naar noordnederland@unive.nl. Wij helpen je graag.